29 Kasım 2012 Perşembe

Takipçi Arttırma Yöntemi -2

Merhaba arkadaşlar bu devirde herkes sosyalleşmek ve iyi bir itibar yazdıklarının okunmasını istemekte,twitter da birçok yöntem var fakat organik takipçi arttırmak sizin için en iyisi olacaktir,birçok uygulama var karsılıklı takip edip takip edilme gibi  özellikler barındıyor yada kredi satın alıp sizi bu kredileryoğunluğuna göre ülke ve bölgeye göre takip etmelerini sağlıyorsunuz ama buda çok garanti değil sonradan çıkabiliyor çünkü sizin yazılarınızı beğenerek gelmemiş bu bir gerçek.
Twitterda takipçi arttırmak için neler yapmalı
Twitterda takipçi arttırmak için ilginç olun
Twitter’da takip edilmenin yani popüler olmanın anahtarı, insanların okumak ve Retweet (yönlendirme) ya da Reply (cevap verme) etmek isteyecekleri mesaj yazabilmektir ,tabi bu çok kolay birşey değildir fakat biraz ilginç şeyler yazmak sizin yaratıcılığınıza ve insanları nasıl etkileyebildiğinize kalmış. İlginç mesajlar yazdığınız sürece insanlar sizin mesajlarınızı alabilmek için sizi takip edecektir.daha çok retweet edilen mesaj daha çok kullanıcıya ulaşacak ve twitterda takipçi sayınız artacaktır.
Twitterda İletişime Ve Sohbete Açık Olun
İnsanlar sizin ağınızda olsa veya olmasada yani takip etselerde etmeselerde, insanlarla irtibat halinde olun. Bu herkesin hoşuna gider.Bu gerçek hayattada böledir insanlar ilgilenildiğini bilmek ister. Üstelik muhtemel Follower’lar sizin iletişime açık olduğunuzu da görmüş olur ve sizi takip etmeye başlarlar.Fazla ulaşılmazı oynamayın.
Twitterda Önemli Ve Etkili İnsanları Takip Edin
Eğer birini takip etmeye karar verdiyseniz, o kişinin de sizi takip etme olasılığı elbette ki yüksektir, bu sebeple takip edeceğiniz (Following) kişileri özenle seçini, takip ettiğiniz kişilerin takip ettiği kişi sayısı çok düşükse bunun size bir getiresi olmayacaktır. Bu ilişkiyi başlatmanın ilk adımıdır, daha sonrasında Follower sayınız da artacaktır.
Mesajlara Cevap Verin
Twitter’da sizi önemseyip mesaj atanlar yada reply yapanlara cevap verin yukarıda bahsettiğim gibi ulaşılmazı oynamayın.
Retweet Edin
Beğendiğiniz hoşunuza giden ne varsa retweet edin çekinmeyin,bu size yarar sağlıyacaktır,retweet edilen tweeti yazan şahısıns izi takip etme olasığı artacaktır.
Retweet nedir
Eğer bir mesajı Retweet etmek istediğinizde, 140 karakter sınırını aşıyorsanız, mesajı biraz değiştirebilir ya da kısaltabilirsiniz, problem olmaz.Retweet ettiğiniz bir mesaja kendi yorumunuzu da ekleyebilirsiniz. Bunun için 2 yol var, örneğin kendi yorumunuz olan “Harika bir haber”i mesaja eklemek istiyorsunuz:RT @…….. [harika bir haber]Harika bir haber: RT @…………………
Eğer mesaj bir çok kişi tarafından üst üste Retweet edildiyse, mesajın içinde bir çok kullanıcı adı oluşur. Genelde mesajı yazan ilk kişinin adı hariç, diğerlerini silebilirsiniz.
Twitterda takip edilmek için Soru Sorun
Evet soru sorun, ünlü isimlere yada takipçisi cok olan isimleri onların cevaplayabilcekleri sorular sorun, bu sizin görünürlüğünüzü arttıracaktır.
Gün içinde yeterli sayıda tweet atın
Peki kaçtır bu oran diyorsanı bu oran günde 4-5 adet tweettir.
Twitterda takip edilmek için # , Trendleri kullanın
Trend olan herhangi ifadeler hakkında can alıcı ilginç komik saptamalarda bulunursanız buradan çok sayıdı takipçi çekebilirsiniz çünkü o an trend olmuş birşey birçok kişi tarafından izlenir ve görülür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder