29 Kasım 2012 Perşembe

Takipçi Arttırma Yöntemi


Twitter’da nasıl takipçimi arttırırım diyorsanız


Sosyal medya platformlarının son günlerde ki en çılgın markası olmayı başarmış Twitter için elbette ki en önemli husus bol takipçi kazanabilmek. Hem twitter aleminde saygınlığınızı arttırmak hem de mesajlarınızı ya da reklamlarınızı geniş kitlelere ulaştırabilmek için en etkili yöntem sürekli yeni kişilerin sizi eklemesini sağlayabilmek.
Bunun için ya ünlü , ya çok güzel -yakışıklı , ya da  çok yaratıcı olmanız gerekiyor. Bunlardan hiçbiri olduğumuzu düşünürsek bizi çözüme götürecek yöntemi şimdi açıklıyorum.

Twitter Takipçi Kazanma Siteleri

Evet ‘Twitter Takipçi Kazanma Siteleri’ size bu konuda en büyük avantajı sağlayacak araçlardan. Aşağıda size kendiminde kullandığı en güncel ve  kullanıcı sayısı  bakımından lider konumda ki üç siteyi tanıtacağım.  Twitterda takipçi kazanmak artık çok kolay. Siteye üye oluyorsunuz, twitter hesabınızla oturum açıyorsunuz ve kişilerin sizi eklemesini bekliyorsunuz. Ya eklemezse diye düşünmeyin , çünkü site kullanıcıları karşılıklı birbirlerini ekliyorlar. Yani siz birini eklediğinizde onun sizi takipçileri arasına alabilmesi için onun da sizi eklemiş olması gerekiyor. Bu sayede 1 günde yüzlerce yeni takipçi kazanbilirsiniz. Özet olarak olay : “Takipedenitakipederim”

Twitter Takipçi Kazanma Sistemi Nasıl Çalışıyor

Sistem size bünyesinde ki kullanıcıları takip ettirerek kredi verir. Kazandığınız krediler ile sistemdeki diğer kullanıcılar da sizin takipçiniz olur.
Bu tip sitelere üye olurken en büyük endişem kişisel twitter hesabımla oturum açtığımdan dolayı şifrelerimin ve kullanıcı bilgilerimin site yöneticilerinin eline geçmesiydi. Hacker bir arkadaşımla yaptığım görüşmede bu tip sitelerin sizin Twitter şifrelerinizi göremediğini, şifrenizi üye olacağınız siteye yazmış olsanız da , asıl üye kayıt çıkışının girmiş olduğunuz siteden değil  twitter üzerinden olduğıunu , bu bakımdan güvenlik açısından bir sıkıntı olmadığını iletti.
Diyelim ki sitelerden karşılıklı takipçi eklediniz , bu sizin o kullanıcıyı sürekli takip etmeniz ya da onun sizi sürekli takip edeceği anlamına gelmiyor. İstediğiniz kişiyi silmekte takipçileriniz arasında çıkartmakta serbestsiniz. Aynı tehlike sizin için  de geçerli olduğundan attığınız tweetlere dikkat ediyor olamnız önemli bir husus.
Herkese bol takipçili günler dilerim.

1 yorum: